ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σας προσκαλλούμε να δοκιμάσετε την εμπειρία της κολύμβησης και να δημιουργήσουμε μαζί τους αυριανούς πρωταθλητές!

Ο κορυφαίος προπονητής και ιδιοκτήτης του κολυμβητηρίου μας Νίκος Γέμελος μαζί με μια ομάδα ατόμων με εμπειρία και πολυετή γνώση σε ότι αφορά το χώρο του υγρού στοιχείου και της εκγύμνασης δημιούργησαν έναν χώρο με πολύ μεράκι και όρεξη ώστε να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες .

Με μοντέρνο σχεδιασμό, φωτεινό και πεντακάθαρο περιβάλλον και άνετους χώρους αναμονής σε προσελκύει να πιεις τον καφέ σου και να περιμένεις απλά το παιδί σου να σου πει πόσο όμορφα πέρασε κάνοντας μάθημα κολύμβησης.

Στο Swim o’ Clock τα παιδιά όχι μόνο μαθαίνουν να κολύμπούν νοιώθωντας ασφάλεια αλλά διδάσκονται να αγαπούν το όμορφο ‘’στοιχείο’’ του νερού. Από την μικρότερη ηλικία των 3 μηνών με το πρόγραμμα του baby swimming αλλά και αργότερα απο 3 χρονών μπαίνοντας στις ακαδημίες και την εκμάθηση κολύμβησης.

Και οι ενήλικες όμως μπορούν να έχουν τις δικές τους στιγμές γυμνάζοντας το σώμα τους με τα προγράμματα Aqua aerobic, Αποκατάστασης και ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό.

Σας προσκαλλούμε λοιπόν να δοκιμάσετε την εμπειρία της κολύμβησης και να δημιουργήσουμε μαζί τους αυριανούς πρωταθλητές!